Oud-studenten Mbo Toerisme & Recreatie Breda treffen elkaar

19 april 2022

Vooruitlopend op de lancering van het oud-studentennetwerk, organiseerde Mbo Toerisme & Recreatie Breda op 24 september haar oud-studenten een heuse reünie in de nazomerzon.

In de aanloop naar dit informele event op onze (nog steeds) gloednieuwe campus, rekenden we op zo’n 100 à 150 studenten. Na de zomervakantie bleken zich meer dan 350 oud-toppers aan te hebben gemeld. Ondanks de noodzaak om op corona te checken, bleven er dik 300 gasten over. Een enkeling nam, na te zijn geweigerd bij de ingang, de moeite om via de teststraat alsnog toegang tot ons festijn af te dwingen. Met succes.

Met een bont gezelschap van studenten uit cohort 2000-2004 tot net afgestudeerden was het vreselijk gezellig, werd er hard genetwerkt en werd er heerlijk gedronken en gesnoept van de door onze studenten gemaakte hapjes.

Dit event smaakte naar meer. En meer zal er komen: workshops voor en door onze oud-studenten, hulp bij examinering, kruisbestuiving met betrekking tot stageplekken, onderwijsontwikkeling, gastcolleges, en hopelijk nog veel meer.

Duidelijk werd weer eens te meer dat een duurzame band met onze voormalige studenten heel leuk is, maar ook een belangrijke functie heeft. Deze ambassadeurs dragen onze goede naam uit, vormen samen de De Rooi Pannen gemeenschap en kunnen helpen ons onderwijs naar een hoger niveau te tillen.

To be continued!