Workshops leerlingen groep 7

Het einde van het schooljaar nadert. Voor leerlingen van groep 8 betekent dat meestal dat er leuke activiteiten op het programma staan, zoals het kamp en de musical. Hoe tof zou het zijn als ook leerlingen uit groep 7 een gezamenlijk uitje hebben? Het vmbo van De Rooi Pannen in Tilburg biedt jou na de meivakantie die mogelijkheid.

Dit doen we in de vorm van uitdagende doe-workshops. Jouw leerlingen gaan dus lekker aan de slag. Op een flink aantal maandagen, donderdagen en vrijdagen in de periode van 3 tot 24 juni bieden wij een aantal verschillende workshops aan op het gebied van recreatie, vormgeving, ondernemen, keuken en robotica. Je kunt zelf kiezen welke combinatie van workshops jouw leerlingen en jou aanspreken.

Dus lijkt het jou leuk met jouw leerlingen een tof klassenuitje te hebben en tegelijk de mooie praktische kanten van het vmbo te ervaren? Selecteer een maandag, donderdag of vrijdag via onderstaande buttons, kies een geschikt tijdstip en meld jouw klas aan voor een van de workshops. We hopen je snel te ontmoeten!