Vmbo Experience

Als leerling van groep 8 kun je natuurlijk altijd meedoen aan onze proef- en beleefdagen. Maar wil je de hele school graag proeven om een goed beeld van ons vmbo te krijgen, schrijf je dan in voor "De Rooi Pannen Vmbo Experience"

De Rooi Pannen Vmbo Experience is een alternatief programma voor onze open dag. Op zaterdag 6 en zondag 7 februari, beide dagen van 10.00 uur tot 15.00 uur, ben je als leerling van groep 8 welkom binnen bepaalde tijdsloten. Tijdens zo'n experience loop je in kleine groepjes onder begeleiding van een van onze leerlingen uit leerjaar 1 een route waarin je kennismaakt met de belangrijkste onderdelen van onze school. Zo ervaar je hoe ons vmbo echt is.

Er zijn twee looproutes uitgezet, de Mavo-Experience en de Basis/kader-Experience. Beide routes laten de specifieke eigenschappen in de praktijk zien. Vanzelfsprekend houden we ons aan de geldende anti-coronamaatregelen. Je ouders mogen door deze maatregelen niet meelopen, voor hen hebben we een wachtruimte ingericht die coronaproof is.

Meld je via onderstaand formulier aan voor een van de Vmbo Experiences op 6 of 7 februari. Per tijdslot kunnen we maar een beperkt aantal leerlingen toelaten. Het kan dus voorkomen dat we je vragen om in een ander tijdslot langs te komen. 

Aanmeldformulier Vmbo Experience

Je naam
E-mail
Voer je e-mailadres nogmaals in
Stel hier je vraag of opmerking