Sfeerproefavond

Met pijn in ons hart moeten we onderkennen dat het binnen de huidige maatregelen rondom Covid-19, niet verantwoord is fysieke kennismakingsactiviteiten, zoals de sfeerproefavond, doorgang te laten vinden. Dat vinden we echt heel jammer, want we zijn trots op onze school en onze leerlingen. We hadden je dan ook heel graag écht kennis willen laten maken en sfeer laten proeven. Omdat het met alle ontwikkelingen rondom corona op dit moment erg moeilijk is om ver vooruit te kijken, hebben we gekeken naar wat we nu wél kunnen. 

Opendagpagina
Zo heeft de website een update gehad en wordt deze de komende periode ook nog verder aangepast en gevuld met nieuw (bewegend) beeldmateriaal. Op onze opendagpagina is al van alles te ontdekken en kun je je bijvoorbeeld aanmelden voor een 10-minutengesprek via TEAMS. Op die manier kunnen we toch een beetje persoonlijk kennismaken. 

Nieuwsbrief
Behalve via de website kun je ons ook beter leren kennen door je te abonneren op de nieuwsbrief. Je krijgt dan in de loop van de tijd zeven nieuwsbrieven die je meer vertellen over het onderwijs van Vmbo Eindhoven van De Rooi Pannen. Wanneer je (de eerste keer) op onze opendagpagina komt, ontvang je een pop-up waarmee je je kunt aanmelden voor deze nieuwsbrief.

Vragen per mail
Kun je toch niet de informatie vinden waarnaar je zoekt, dan kun je ons ook altijd bereiken per mail: info.vmbo.eindhoven@derooipannen.nl. We zorgen dan dat je vraag bij de juiste persoon terechtkomt en nemen snel contact met je op.

Fysieke kennismakingsmomenten in de toekomst
Als de coronamaatregelen het toelaten, zullen we zeker ook weer activiteiten op school organiseren. Mocht je op de hoogte gebracht willen worden van het moment dat er weer concrete kennismakingsmomenten, zoals de rondleidingen en de sfeerproefavonden, gehouden gaan worden, geef dat dan aan via de onderstaande button ‘Breng mij op de hoogte’.

Succes
We hopen jullie snel (online) te mogen begroeten en wensen iedereen heel veel succes toe in deze thuiswerk-/schoolperiode!