Kennismaken

Open dagen
Dit schooljaar zijn onze open dagen op zondag 8 november 2020 en zondag 17 januari 2021. Vanwege de heersende coronacrisis is de kans aanwezig dat dit in aangepaste vorm is (rekening houdend met de RIVM-richtlijnen). Zodra we meer weten, volgt op deze plek preciezere informatie.


Andere kennismakingsmomenten

Vmbo Eindhoven heeft behalve de open dagen jaarlijks nog een aantal momenten om kennis te maken met onze school. Hiervoor kun je je van tevoren aanmelden:

Kennismakingsmiddag en rondleiding
Vanaf 11 november 2020 geven we op diverse woensdagen van 14.00 tot 15.30 uur rondleidingen. Je krijgt tijdens een rondleiding te zien hoe de school er op een normale lesdag uitziet. Door de coronamaatregelen willen we de groepjes klein houden en ben je welkom met maximaal 2 personen. Aanmelden kan via de button onderaan.

Informatieavond
Op woensdag 18 november en dinsdag 24 november 2020 is er een informatieavond van 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. Jij wordt ingedeeld in een groep, waarna je in een praktijklokaal onder leiding van een docent aan de slag gaat met koekjes bakken en een quiz. Je ouders worden onder het genot van een hapje en een drankje geïnformeerd over ons onderwijs, de begeleiding, de praktijkgerichtheid en de faciliteiten voor bepaalde leerlingen. Aanmelden kan via de button onderaan.

Basisscholenmiddag
Iedere schooljaar houdt Vmbo Eindhoven een basisscholenmiddag. Helaas is de geplande middag dit schooljaar (woensdag 7 oktober) komen te vervallen vanwege corona. Graag nodigen we uit om op een van de andere kennismakingsmoment bij ons langs te komen. Dat kan bijvoorbeeld op onze open dag van 8 november of op een van bovenstaande momenten.