Kennismaken

Open dagen
In plaats van een fysieke open dag laten we je op dit moment graag online met ons kennismaken. Op deze pagina hebben we flink wat informatie voor je op een rijtje gezet. 


Andere kennismakingsmomenten
Vmbo Eindhoven heeft behalve de open dagen jaarlijks nog een aantal momenten om (toch fysiek) kennis te maken met onze school. Door de huidige coronamaatregelen hebben we ook deze momenten tot nader order op moeten schuiven. 

Woensdagmiddagrondleidingen
Naast de digitale informatie kunnen wij ons voorstellen dat je ook echt even sfeer wil proeven. Daarom kun je op een aantal woensdagmiddagen (15.00-16.00 uur) in kleine groepjes een rondleiding krijgen binnen de school. Tijdens deze rondleiding krijgen leerlingen en ouders te zien hoe de school er op een normale lesdag uitziet. Aanmelden voor een rondleiding kan via de button onderaan de pagina. Om zo veel mogelijk mensen op een veilige manier te kunnen bedienen, kan er per kind slechts 1 volwassen begeleider mee.

Sfeerproefavonden
Benieuwd hoe onze school eruitziet? Je kunt sfeer komen proeven bij ons in Eindhoven. Kom proeven van onze opleiding en draai een aantal praktijk- en theorielessen mee tijdens een sfeerproefavond. Deze avonden zijn alleen op inschrijving en alleen voor leerlingen van groep (7/)8.