Medewerker productpresentatie
crebonummer 25810, dagopleiding (BOL), niveau 2, 2 jaar
Wil jij later graag jouw creativiteit in je werk kwijt? Zet je jouw ideeën graag om in echte producten? En maak je net zo gemakkelijk jouw eigen decoraties? Dan heb je de juiste eigenschappen voor de opleiding Medewerker productpresentatie. Je leert hoe je etalages en showrooms kunt inrichten met veel verschillende materialen. Na je opleiding kun je onder meer aan de slag bij etaleer-, reclame- of presentatiebureaus.
Binnen project gestuurd onderwijs kom je door middel van theorie-, praktijk- en digitale vakken in aanraking met alle aspecten van het beroep Medewerker productpresentatie, zoals decoreren, etaleren en presenteren en digitaal bewerken.
vmbo-diploma Basisberoepsgerichte leerweg
Met het diploma Medewerker productpresentatie kun je doorstromen naar de opleiding Ruimtelijk vormgever (Ruimtelijke vormgeving niveau 4).
Studenten van BOL-opleidingen, die op 1 augustus 2022 achttien jaar of ouder zijn, moeten lesgeld betalen volgens de les- en cursusgeldwet. Voor het schooljaar 2022-2023 is het lesgeld vastgesteld op € 1.239,-.
Geen schoolkosten
Als student hoef je behalve het les-/cursusgeld niets te betalen aan onze school. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij boeken, lesmaterialen en excursies voor jou betalen. De enige uitzondering zijn spullen die eigendom worden van jou, zoals vakkleding. Die dien je wel zelf te betalen.
Studentenreisproduct
Je studentenreisproduct is een lening. Volg je een BOL-opleiding op niveau 1 of 2, dan is reizen altijd gratis. Doe je een BOL-opleiding op niveau 3 of 4, dan wordt je studentenreisproduct alleen een gift als je je diploma binnen tien jaar haalt. Daarom kun je er altijd voor kiezen om je reisproduct niet op te halen. Bij de receptie kun je terecht voor informatie over kortingsabonnementen in het openbaar vervoer.
Minderjarige mbo-studenten
Als minderjarige mbo-student van een BOL-opleiding heb je nog geen recht op studiefinanciering, maar onder bepaalde voorwaarden wél op een studentenreisproduct. Je kunt dan doordeweeks of in het weekend, afhankelijk van het gekozen abonnement, gratis reizen met het ov. Op duo.nl/mboreisproduct staan de voorwaarden voor het studentenreisproduct en hoe je het precies aanvraagt.
Toelichting
De Rooi Pannen heeft al decennialang een prima relatie met het lokale, regionale en zelfs (inter)nationale bedrijfsleven. Onze studenten profiteren daar volop van. Niet alleen vinden ze meestal snel een goed stageadres, maar ook creëert het voor hen prima baankansen na voltooiing van de opleiding. Met een beroepsgericht diploma van De Rooi Pannen zijn onze studenten niet alleen goed inzetbaar binnen hun eigen beroepsdeel, maar door hun persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleiding zijn ze ook breed inzetbaar op de arbeidsmarkt.
De aanmelding voor onze opleidingen van Mbo Vormgeving gebeurt via Centraal Aanmelden MBO (CAMBO). Je gaat naar de vormgevingsopleiding van jouw keuze en drukt onderaan op de knop ‘Aanmelden opleiding’. Je logt in met je DigiD om in CAMBO te komen.
Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst hier aan.
Handleiding
Om je te helpen bij de aanmelding in CAMBO kun je gebruikmaken van deze handleiding, waarin we je stap voor stap meenemen in het aanmeldproces.
Werkt CAMBO niet of kom je er echt niet uit? Dan kun je ook dit formulier printen, invullen en naar ons opsturen (adresgegevens staan onderaan het formulier).
Vragen
Heb je vragen over het aanmelden? Stel deze aan de studentadministratie van Mbo Vormgeving: info.vormgeving.tilburg@derooipannen.nl of 013 - 500 2600.