Inspiratiefestival

Met dezelfde bevlogenheid waarmee wij jonge mensen opleiden tot inspirerende vakmensen, introduceert de afdeling mbo Vormgeving voor het derde jaar op rij het Inspiratiefestival.

Dit event biedt kans aan bedrijven, vakdocenten, decanen en studenten om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en zich onder te dompelen in het thema Talent. Maar vooral om geïnspireerd te worden op een manier die past in de huidige tijdgeest, want zo echt kan leren zijn! Word verrast door sprekers van Youngworks, workshops onder leiding van SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven), een sollicitatietheater en inspirerende verhalen van studenten die na hun opleiding zijn gaan werken, studeren of hun eigen bedrijf zijn gestart en veel meer.

Het evenement heeft de opzet van een festival. Toch hebben we voor diverse doelgroepen een eigen programma samengesteld. Tussendoor is er volop ruimte voor spontane ontmoetingen tussen de verschillende doelgroepen, met studenten, en een hapje en een drankje.

Het inspiratiefestival is gratis toegankelijk en vindt plaats op maandag 18 februari 2019 van 15.30 tot 20.00 uur. Door het programma is het ook mogelijk om op een later tijdstip aan te sluiten, dus laat dit geen belemmering zijn om niet te komen. Schrijf je hieronder snel in!

 

Aanmeldformulier Inspiratiefestival

Je volledige naam
E-mail