Inspiratie- en netwerkdag

Met dezelfde bevlogenheid waarmee wij jonge mensen opleiden tot inspirerende vakmensen, introduceert de afdeling Vormgeving van De Rooi Pannen in Tilburg het volstrekt nieuwe en unieke evenement ‘Vormgeving geeft je de ruimte’.

Dit event biedt kans aan bedrijven, vakdocenten, decanen en leerlingen om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en een kijkje te nemen in de toekomst van retail en design. Maar vooral om geïnspireerd te worden op een manier die past in de huidige tijdsgeest want zo echt kan leren zijn! Word verrast door  vooraanstaande sprekers en trendwatchers, workshops onder leiding van leerlingen, een brainstormtoolkit, diverse pitches en veel meer.

Het evenement heeft de opzet van een festival, waarbij iedere bezoeker zijn eigen (deel)programma kan samenstellen. Tussendoor is er volop ruimte voor spontane ontmoetingen, een hapje en een drankje.

‘Vormgeving geeft je de ruimte’ is gratis toegankelijk en vindt plaats op maandag 22 januari van 14.30 tot 21.00 uur. Dankzij het flexibele en informele karakter kan op ieder tijdstip worden ingehaakt. Schrijf je hieronder snel in!

Aanmeldformulier inspiratie- en netwerkdag