Zelfstandig medewerker leisure en hospitality BBL
crebonummer 25648, Leren en werken (BBL), 2 jaar, niveau 3
Jij zorgt voor een unieke beleving terwijl je werkt en leert tegelijk!
De recreatieve sector is een dynamische omgeving waarin alles draait om gastvrijheid en beleving. Bij alles wat je doet, staat de gast voor jou centraal. Werken in deze branche betekent dat jij ervoor zorgt dat de gast een geweldige dag of vakantie beleeft op een bungalowpark of camping, in een hotel of attractiepark of bijvoorbeeld bij een outdoorbedrijf. Jouw enthousiaste begeleiding, creativiteit en organisatietalent zijn hierbij onmisbaar.
Ben jij iemand die graag al werkend leert of ben je al werkzaam in deze branche en kun je niet wachten om aan de slag te gaan, volg dan de opleiding Zelfstandig medewerker leisure & hospitality in een BBL-variant. Het programma wordt samen vormgegeven door De Rooi Pannen afdeling Recreatie en het Summa College afdeling Vrije tijd. Je gaat gemiddeld één dag in de week naar school en daarnaast heb je een arbeidscontract van ten minste 24 uur. In drukke tijden werk je wat meer en in rustige tijden ga je mogelijk wat vaker naar school. In slechts twee schooljaren kun jij zo je niveau 3-diploma halen.
Past dit verhaal bij jou? Dan is de nieuwe BBL-opleiding Zelfstandig medewerker leisure & hospitality echt iets voor jou! Schrijf je snel in bij De Rooi Pannen of Summa College. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.
Je krijgt branchevakken zoals die na overleg met het bedrijfsleven ingevuld worden. Activiteitenbegeleiding en events maken daar een onderdeel van uit. Daarnaast krijg je talen (Nederlands, Engels en Duits) en maakt rekenen deel uit van de leerstof.
- vmbo-diploma Kader, Gemengd of theoretische leerweg
- overgangsbewijs havo 3 naar havo 4 of vwo
- mbo niveau 2-diploma, met Engels
Bij een BBL-opleiding is een werkgever, een erkend leerbedrijf, verplicht.
Je kunt doorstromen naar de niveau 4-opleiding Leisure & Hospitality.
BBL-studenten krijgen als zij op 1 augustus 2022 achttien jaar of ouder zijn van school een factuur voor het te betalen cursusgeld. Voor niveau 1 en 2 bedraagt het cursusgeld € 258,- per cursusjaar, voor niveau 3 en 4 is het cursusgeld € 624,-. Deze bedragen int de school voor het ministerie van OCW.
Geen schoolkosten
Als student hoef je behalve het les-/cursusgeld niets te betalen aan onze school. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij boeken, lesmaterialen en excursies voor jou betalen. De enige uitzondering zijn spullen die eigendom worden van jou, zoals vakkleding. Die dien je wel zelf te betalen.
Heb je nog vragen? Stel ze aan:
Toelichting
De Rooi Pannen heeft al decennialang een prima relatie met het lokale, regionale en zelfs (inter)nationale bedrijfsleven. Onze studenten profiteren daar volop van. Niet alleen vinden ze meestal snel een goed stageadres, maar ook creëert het voor hen prima baankansen na voltooiing van de opleiding. Met een beroepsgericht diploma van De Rooi Pannen zijn onze studenten niet alleen goed inzetbaar binnen hun eigen beroepsdeel, maar door hun persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleiding zijn ze ook breed inzetbaar op de arbeidsmarkt.