Zelfstandig medewerker leisure en hospitality BBL

crebonummer 25648, Leren en werken (BBL), 2 jaar, niveau 3

Jij zorgt voor een unieke beleving terwijl je werkt en leert tegelijk!

De recreatieve sector is een dynamische omgeving waarin alles draait om gastvrijheid en beleving. Bij alles wat je doet, staat de gast voor jou centraal. Werken in deze branche betekent dat jij ervoor zorgt dat de gast een geweldige dag of vakantie beleeft op een bungalowpark of camping, in een hotel of attractiepark of bijvoorbeeld bij een outdoorbedrijf. Jouw enthousiaste begeleiding, creativiteit en organisatietalent zijn hierbij onmisbaar.

Ben jij iemand die graag al werkend leert of ben je al werkzaam in deze branche en kun je niet wachten om aan de slag te gaan, volg dan de opleiding Zelfstandig medewerker leisure & hospitality in een BBL-variant. Het programma wordt samen vormgegeven door De Rooi Pannen afdeling Recreatie en het Summa College afdeling Vrije tijd. Je gaat gemiddeld één dag in de week naar school en daarnaast heb je een arbeidscontract van ten minste 24 uur. In drukke tijden werk je wat meer en in rustige tijden ga je mogelijk wat vaker naar school. In slechts twee schooljaren kun jij zo je niveau 3-diploma halen.

Past dit verhaal bij jou? Dan is de nieuwe BBL-opleiding Zelfstandig medewerker leisure & hospitality echt iets voor jou! Schrijf je snel in bij De Rooi Pannen of Summa College. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Aanmelden opleiding