Basisjaar Travel, Marketing, Leisure & Events

crebonummer 25647, Dagopleiding (BOL), 1 jaar met diverse uitstroommogelijkheden, niveau 4

In het basisjaar Marketing, Communicatie, Travel en Leisure oriënteer je je breed. Aan het einde van het basisjaar stroom je door naar leerjaar 2 van één van de volgende niveau 4 opleidingen:

Ben jij iemand die het interessant vindt om trends en ontwikkelingen te volgen? Vind je het leuk om na te denken over (social-)media campagnes? Of sta jij vooraan als er iets georganiseerd moet worden? Vind je het een uitdaging om anderen een onvergetelijke dag te bezorgen? Of vind je dit allemaal leuk en twijfel je over welke richting je moet kieze? Dan is het basisjaar een uitkomst voor jou.

In het basisjaar start je met algemene vakken en branchevakken die aansluiten bij je interesses zoals: Hospitality, Marketing, Evenementen, City-Marketing en Concepting&CreatingIn het basisjaar ga je ook aan de slag in een als kantoor ingerichte praktijkruimte waarin je kunt werken, overleggen, vergaderen, presenteren, telefoneren en brainstormen. Kortom: alles waar je mee te maken krijgt in het bedrijfsleven.

“In mijn laatste jaar op de middelbare school moest ik een keuze maken voor een vervolgopleiding, maar dat vond ik moeilijk. Ik twijfelde zo erg, omdat ik gewoon zoveel leuk vind om te doen. Door Corona werd een keuze maken nog moeilijker. Toen hoorde ik van deze opleiding, waar ik eerst een jaar aan de slag ging in de Toerisme, Marketing, Recreatie en Evenementen branche en daarna dus de juiste opleiding kan kiezen.” - Gina-Lisa Roks (1e jaar student basisjaar) 

Na het basisjaar maak je gericht de keuze tussen de opleidingen Toerisme en Marketing (in Breda), Leisure & Events (in Breda) of Marketing & Communicatie (in Tilburg).

Aanmelden opleiding