Maatwerktrajecten voor havisten

Zit je nu op de havo en vind je het best pittig? Ben je bang dat de overstap van havo naar hbo te groot is? Dan is het goed om te onderzoeken wat De Rooi Pannen voor jou kan betekenen.

Wat bieden wij aan havisten?

Als je een overgangsbewijs van havo 4 naar 5 of een havodiploma hebt, kunnen we bij de intake onderzoeken in hoeverre een maatwerktraject mogelijk is binnen de opleiding:

Zit je nu in havo 4 of 5 en vind je het lastig of ben je nog niet helemaal klaar voor het hbo? Dan kun je in Eindhoven zelfs in januari instromen in leerjaar 1 van de niveau 4-opleidingen. In een halfjaar maak je kennis met de branchevakken, talen en economie en doe je veel praktijkkennis op. Dit kun je in leerjaar 2 kunt inzetten gedurende je stageperiode.  

Intakegesprek

Je kunt je niet rechtstreeks aanmelden voor een maatwerktraject. Je meldt je aan voor bovenstaande reguliere opleiding en vervolgens zal tijdens het intakegesprek duidelijk worden wat voor jou de specifieke mogelijkheden zijn.

Wat is mogelijk met een overgangsbewijs van havo 4 naar 5?

Met een overgangsbewijs van havo 4 naar 5 kun je via een havo-instroomtraject de bovengenoemde opleiding in twee jaar afronden.

Wat is mogelijk met een havodiploma?

Wanneer je de havo met succes afgerond hebt, kun je in aanmerking komen voor een mhbo-maatwerktraject. Hierbij rond je in twee jaar de mbo-opleiding af. Het traject duurt in totaal vijf jaar, waarbij je de eerste twee jaar bij De Rooi Pannen in Tilburg en de laatste drie jaar bij de aansluitende hbo-opleiding studeert.

Voor Medewerker evenementenorganisatie ga je doorstuderen bij de hbo-opleiding Leisure & Event Management aan Breda University of Applied Sciences (BUAS). Studenten van de opleiding Medewerker marketing en communicatie kunnen doorstromen naar Creative Business aan BUAS.