Basisjaar Travel, Marketing, Leisure & Events

crebonummer 25647, Dagopleiding (BOL), 1 jaar met diverse uitstroommogelijkheden, niveau 4

Jij bent iemand, die het belangrijk vindt dat anderen het naar hun zin hebben en door jou een onvergetelijk dag hebben. De wereld van reizen, marketing en evenementen vind jij interessant. En als er iets valt te organiseren, help je altijd mee. Ook vind je het leuk om trends te volgen en ideeën voor social media te bedenken. Of vind je dit eigenlijk allemaal leuk en twijfel je enorm? Dan is het Basisjaar Travel, Marketing, Leisure & Events de juiste opleiding voor jou. In het basisjaar start je namelijk met algemene vakken en branchevakken die aansluiten bij je eigen interesses zoals: toerisme, marketing, evenementen, citymarketing en concepting & creating.

En niet zomaar: in het basisjaar ga je aan de slag in een als kantoor ingerichte praktijkruimte waarin je kunt werken, overleggen, vergaderen, presenteren, telefoneren en brainstormen. Kortom: alles waar je mee te maken krijgt in het bedrijfsleven. Je leert er ook samenwerken, omgaan met tijdsdruk en deadlines, zakelijke overleggen en improviseren.
Zo ben je ook vanaf het eerste moment onderdeel van het Marketingbureau, waar je echte projecten van interne en externe opdrachtgevers samen gaat afronden. Naast alle projecten ervaar je nog veel meer van het werkveld door interne praktijklessen, excursies en bedrijfsbezoeken.

“In mijn laatste jaar op de middelbare school moest ik een keuze maken voor een vervolgopleiding, maar dat vond ik moeilijk. Ik twijfelde zo erg, omdat ik gewoon zo veel leuk vind om te doen. Door corona werd een keuze maken nog moeilijker. Toen hoorde ik van deze opleiding, waar ik eerst een jaar aan de slag ging in de toerisme-, marketing-, recreatie- én evenementenbranche en daarna dus de juiste opleiding kan kiezen.”
Gina-Lisa Roks (eerstejaarsstudent basisjaar)

Na het basisjaar maak je gericht de keuze tussen de opleidingen toerisme en marketing (in Breda), leisure & events (in Breda) of marketing & communicatie (in Tilburg). Je gaat dan verder met veel projecten voor echte bedrijven en ondernemers, ontwikkelt je door interne praktijklessen en loopt stage bij ten minste twee bedrijven of organisaties.

 

Aanmelden opleiding