Manager party-, event- en businesscatering

crebonummer 25185, dagopleiding (BOL), niveau 4, 3 jaar

Het organiseren van een 21-diner inclusief tuinfeest: van de uitnodiging en styling tot het serveren van gerechtjes en mocktails. Het is een opdracht die je zomaar kunt tegenkomen op de opleiding Manager party-, event- en businesscatering (PEB). 

Tijdens de opleiding werk je met andere studenten aan projecten die echt worden uitgevoerd! In het eerste jaar ga je bijvoorbeeld een eigen pop-uprestaurant opzetten. Ook leren leidinggeven vinden we belangrijk. In leerjaar 2 ben je daarom tijdens het project The Catering Company manager van een team eerstejaars. De personeelsplanning, brainstormsessies en uitvoering: jij regelt het!  

Houd jij van organiseren, koken, ideeën bedenken om gasten echt te verrassen of wil je dit graag leren? Dan zou het zomaar kunnen dat deze driejarige opleiding iets voor jou is! Na de opleiding kun je gaan werken bij een bedrijf of een eigen bedrijf beginnen, maar heb je ook een stevige basis om verder te leren aan het hbo. 

Meer weten over de opleiding? 

Kennismakingsdag PEB/HOM
Op een aantal donderdagen gedurende het schooljaar is er een mogelijkheid om te komen kennismaken met onze opleiding Manager party-, event- en businesscatering (PEB), eventueel in combinatie met een kennismaking met de opleiding Horecaondernemer/-manager (HOM).

VIP-rondleiding
 
Vanaf begin februari bieden wij ook VIP-rondleidingen aan. Samen met je ouders krijg je een rondleiding door de school en kun je alle vragen stellen die je wilt. Kom je liever alleen of met een vriend(in), dat mag natuurlijk ook!

PEB First Dates-restaurant
Kennismaken met deze opleiding? Kom naar het PEB First Dates-restaurant. In dit pop-uprestaurant ga je echt aan de slag met de styling van de eetgelegenheid, het maken van gerechtjes... En het opeten! Daarbij heb je ook een first date met onze studenten en docenten. Aan het eind van de dag krijg je nog een rondleiding over onze locatie.

Voor meer informatie of inschrijven voor deze activiteiten, klik hier.

Aanmelden opleiding