Manager party-, event- en businesscatering

crebonummer 25185, dagopleiding (BOL), niveau 4, 3 jaar

Het organiseren van een 21-diner inclusief tuinfeest: van de uitnodiging en styling tot het serveren van gerechtjes en mocktails. Een opdracht die je zomaar kunt tegenkomen op de opleiding Manager party-, event- en businesscatering. 

Tijdens de opleiding werk je met andere studenten aan projecten die echt worden uitgevoerd! In het eerste jaar ga je bijvoorbeeld een eigen pop-uprestaurant opzetten. Ook leren leidinggeven vinden we belangrijk. In leerjaar 2 ben je daarom tijdens het project The Catering Company manager van een team eerstejaars. De personeelsplanning, brainstormsessies en uitvoering: jij regelt het!  

Houd jij van organiseren, koken, ideeën bedenken om gasten echt te verrassen of wil je dit graag leren? Dan zou het zomaar kunnen dat deze driejarige opleiding iets voor jou is! Na de opleiding kun je gaan werken bij een bedrijf of een eigen bedrijf beginnen, maar heb je ook een stevige basis om verder te leren aan het hbo. 

Meer weten over de opleiding? 

VIP-rondleiding 
Vanaf begin februari bieden onze studievoorlichters ook VIP-rondleidingen aan. Samen met je ouders krijg je een rondleiding door de school en kun je alle vragen stellen die je wilt. Kom je liever alleen of met een vriend(in), dat mag natuurlijk ook!  

Voor meer informatie of inschrijven voor deze activiteiten*, klik hier.

*De activiteiten vinden alleen plaats, wanneer het i.v.m. de corona-omstandigheden mogelijk is.  

Aanmelden opleiding