Maatwerktrajecten voor havisten

Wat bieden wij aan havisten?

Als je een overgangsbewijs van havo 4 naar 5 of een havodiploma hebt, zijn er verschillende maatwerktrajecten mogelijk binnen de opleidingen:

Intakegesprek

Wanneer je je via de reguliere weg aanmeldt voor één van de bovenstaande opleidingen, zal tijdens het intakegesprek duidelijk worden wat voor jou de specifieke mogelijkheden zijn. Je kunt je dus niet rechtstreeks aanmelden voor een maatwerktraject.

Wat is mogelijk met een overgangsbewijs van havo 4 naar 5?

Met een overgangsbewijs van havo 4 naar 5 kun je via een havo-instroomtraject de bovengenoemde opleidingen in twee (Ondernemend horecavakman) of drie jaar (Horecaondernemer/-manager) afronden.

Wat is mogelijk met een havodiploma?

Wanneer je de havo met succes afgerond hebt, kun je in aanmerking komen voor een maatwerktraject. Hierbij rond je in twee jaar de opleiding Horecaondernemer/-manager af en kun je vervolgens instromen in het tweede jaar van hbo International Hotelmanagement bij Breda University of Applied Sciences. In vijf jaar behaal je dus zowel een mbo- als een hbo-diploma. Daarnaast zijn de soepele doorstroom van mbo naar hbo en de praktijkgerichte aanpak op De Rooi Pannen belangrijke pluspunten.