Leidinggevende keuken BBL
crebonummer 25181, leren en werken (BBL), niveau 4, 2 of 4 jaar
Wil jij het graag voor het zeggen hebben in een professionele keuken? Houd jij het overzicht welke borden de keuken verlaten? En zorg je met je vlotte babbel dat keukenpersoneel feilloos samenwerkt met de mensen in de bediening? Dan is de opleiding Leidinggevende keuken echt iets voor jou. En of het nu gaat om een keuken in een congrescentra, een restaurant of een hotel; jij stuurt met gemak iedereen aan.
- Nederlands
- Engels
- Economie
- Bedrijfsadministratie
- Management
- Rekenen
- Afdelingsplan keuken
- Keuzedelen
- Diploma Zelfstandig werkend kok
Een intakegesprek maakt deel uit van de toelatingsprocedure.
Met dit diploma kun je doorstromen naar de Hoge Hotelschool of een lerarenopleiding.
BBL-studenten krijgen als zij op 1 augustus 2021 achttien jaar of ouder zijn van school een factuur voor het te betalen cursusgeld. Voor niveau 1 en 2 bedraagt het cursusgeld € 253,- per cursusjaar, voor niveau 3 en 4 is het cursusgeld € 612,-. Deze bedragen int de school voor het Ministerie van OCW.
Geen schoolkosten
Als student van De Rooi Pannen hoef je behalve het les-/cursusgeld, niets te betalen aan onze school. Dat betekent dat al je boeken en overige leermiddelen door ons betaald worden. Dat geldt ook voor excursies. Alleen zaken die eigendom worden van jou, zoals vakkleding, zijn van de regeling uitgezonderd en moeten dus wel aan school betaald worden.
Toelichting
De Rooi Pannen heeft al decennialang een prima relatie met het lokale, regionale en zelfs (inter)nationale bedrijfsleven. Onze studenten profiteren daar volop van. Niet alleen vinden ze meestal snel een goed stageadres, maar ook creëert het voor hen prima baankansen na voltooiing van de opleiding. Met een beroepsgericht diploma van De Rooi Pannen zijn onze studenten niet alleen goed inzetbaar binnen hun eigen beroepsdeel, maar door hun persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleiding zijn ze ook breed inzetbaar op de arbeidsmarkt.