Leidinggevende bediening BOL-BBL

crebonummer 25170, dagopleiding (BOL) en leren en werken (BBL), niveau 4, 2 of 4 jaar

In deze functie werk je mee in de bediening. Je voert voorbereidende werkzaamheden uit en draait mee bij het serveren van dranken en gerechten. Naast de taken op de werkvloer wordt er ook van je verwacht dat je in staat bent om het grote geheel te overzien. Op basis van een begroting, een budget en het personeelsbeleid stel je een plan op om het restaurant zo efficiënt mogelijk te laten werken. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bekijkt hoe ze het werk uitvoeren. Als het nodig is stuur je bij in de uitvoering. Je werkt mee aan het opstellen van de menu- en drankenkaart, planningen en bent verantwoordelijk voor de calculaties om het beste rendement te behalen op de dranken en gerechten. Naast je belangstelling voor mensen ben je goed met cijfers en kun je de ideeën van het team vertalen op papier.

4-jarig traject houdt in 2 jaar BOL en 2 jaar BBL. 2-jarig traject houdt in 2 jaar BBL. 

Aanmelden opleiding