Kennismaken Mbo Horeca Breda

Dit jaar kunnen de open dagen helaas niet doorgaan. Wij vinden het belangrijk dat je toch een bezoek aan onze school kunt brengen om de sfeer te proeven. Daarom hebben we dit jaar een aantal kleinschalige voorlichtingsmomenten. Belangrijk: deze zijn gezien de huidige omstandigheden onder voorbehoud. Wanneer een activiteit niet door kan gaan, zal deze op een later verantwoord moment doorgang vinden. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden.

Kennismakingsdag Horecaondernemer/-manager (HOM) en Manager party-, event- en businesscatering (PEB)
Data: 3 juni 2021

Deze dag volg je met een aantal andere 'kennismakers' verschillende lessen, zodat je echt kunt ervaren hoe het is om bij ons student te zijn. Je krijg een kijkje in de keuken en kunt sfeer proeven in het restaurant, maar natuurlijk zit er ook een theorieles bij zoals financieel management of Engels. Aan het einde van de dag krijg je nog een korte voorlichting over de opleiding en is er een rondleiding op onze locatie. Wanneer je ouders je ophalen en het interessant vinden om aan dit laatste onderdeel mee te doen, is dat mogelijk!

Inschrijven

Meeloopdagen Opleidingen Niveau 2 en 3
Data: op aanvraag. Je wordt gebeld voor een afspraak.

Wil je kennismaken met onze opleidingen kok en gastheer/gastvrouw, dan mag je een dagje met één van onze studenten komen meelopen. Samen met deze student volg je de lessen van die dag en natuurlijk mag je hem of haar ook van alles vragen…

Inschrijven

VIP-rondleiding
Data: op aanvraag. Je wordt gebeld voor een afspraak.

Samen met je ouders of een vriend(in) een kijkje komen nemen op de Rooi Pannen Breda. Dat kan! Onze voorlichters geven je graag een VIP-rondleiding langs de lokalen, restaurants en keukens… En vertellen ondertussen alles wat je over onze opleidingen wilt weten!

Inschrijven

Online kennismaken
Data: op aanvraag. Je wordt gebeld voor een afspraak.

Ook online kennismaken kan! Onze voorlichters zitten klaar om al je vragen over onze opleidingen te beantwoorden.

Inschrijven

Tip: Bekijk hier ook het filmpje van onze student-reporter Marenthe of volg een digitale rondleiding met één van onze decanen.