Gastronoom/Sommelier BOL-BBL

crebonummer 25169, leren en werken (BBL), niveau 4, 2 of 4 jaar

Oog voor detail, optimale beleving voor de gast en een gedegen kennis van gerechten en dranken. Altijd op zoek naar trends en ontwikkelingen en die kunnen vertalen naar een modern gastvrijheidsconcept. Daar ben je, naast de dagelijkse werkzaamheden in een bedieningsbrigade, als gastronoom/sommelier mee bezig. Je kunt goed in een team werken maar ook prima zelfstandig een moeilijke klus klaren. Je werkt nauw samen met je leidinggevende. Het begeleiden van assistenten of lerende medewerkers doe je met plezier. Je denkt en praat mee over het samenstellen van de dranken- en menukaart. Onderhoud contacten met leveranciers en vraagt offertes op. Kortom een baan met veel verantwoordelijkheid en uitdaging. 

4-jarig traject houdt in 2 jaar BOL en 2 jaar BBL. 2-jarig traject houdt in 2 jaar BBL. 

Aanmelden opleiding