Maatwerktrajecten voor havisten

Zit je nu op de havo en vind je het best pittig? Ben je bang dat de overstap van havo naar hbo te groot is? Dan is het goed om te onderzoeken wat De Rooi Pannen voor jou kan betekenen.

Wat bieden wij aan havisten?

Als je een overgangsbewijs van havo 4 naar 5 of een havodiploma hebt, kunnen we bij de intake onderzoeken in hoeverre een maatwerktraject mogelijk is binnen de opleiding:

Ondernemer retail

Intakegesprek

Je kunt je niet rechtstreeks aanmelden voor een maatwerktraject. Je meldt je aan voor bovenstaande reguliere opleiding en vervolgens zal tijdens het intakegesprek duidelijk worden wat voor jou de specifieke mogelijkheden zijn.

Wat is mogelijk met een overgangsbewijs van havo 4 naar 5?

Met een overgangsbewijs van havo 4 naar 5 kun je via een havo-instroomtraject de bovengenoemde opleiding in twee jaar afronden.

Wat is mogelijk met een havodiploma?

Het maatwerktraject Ondernemen leidt op voor het mbo-diploma Ondernemer retail. Tijdens deze opleiding onderzoek en analyseer je retailconcepten en geef je vorm aan betekenisvol ondernemen. Daarna kun je doorstuderen aan de opleiding Ondernemerschap & Retail Management van Avans in Den Bosch. Na het afstuderen daar kun je bij grote bedrijven aan de slag als customerjourneyspecialist, data-analist, online marketeer of in andere e-commercefuncties of inkoop- en salesfuncties. Uiteraard behoort het zelfstandig ondernemerschap ook tot de mogelijkheden.