Maatwerktrajecten voor havisten

Zit je nu op de havo en vind je het best pittig? Ben je bang dat de overstap van havo naar hbo te groot is? Dan is het goed om te onderzoeken wat De Rooi Pannen voor jou kan betekenen.

Wat bieden wij aan havisten?

Als je een overgangsbewijs van havo 4 naar 5 of een havodiploma hebt, kunnen we bij de intake onderzoeken in hoeverre een maatwerktraject mogelijk is binnen de opleiding:

Ondernemer retail

Intakegesprek

Je kunt je niet rechtstreeks aanmelden voor een maatwerktraject. Je meldt je aan voor bovenstaande reguliere opleiding en vervolgens zal tijdens het intakegesprek duidelijk worden wat voor jou de specifieke mogelijkheden zijn.

Wat is mogelijk met een overgangsbewijs van havo 4 naar 5?

Met een overgangsbewijs van havo 4 naar 5 kun je via een havo-instroomtraject de bovengenoemde opleiding in twee jaar afronden.

Wat is mogelijk met een havodiploma?

Na het behalen van een havodiploma kan je ervoor kiezen om een mbo niveau 4-opleiding te behalen. Je hebt dan meer praktijkervaring, hebt al kennis van de richting die je op wilt en bent een stukje volwassener. Daarna kun je een aansluitende hbo-opleiding gaan volgen of een totaal andere richting. Je hebt dan wel al een niveau 4-diploma op zak. Met een havodiploma start je in een hoger leerjaar, waarbij je in overleg zelfs in het laatste leerjaar kunt starten.