Maatwerktraject Leisure & Events

Binnen het maatwerktraject Leisure & Events investeer je de eerste twee jaar in vakkennis en praktijkervaring in een gestructureerde leeromgeving op De Rooi Pannen. Daarna stroom je door naar het hbo en kun je de laatste drie jaar floreren bij de BUas Leisure & Events. Je behaalt daarmee twee diploma’s in vijf jaar: je mbo-diploma Medewerker evenementenorganisatie (niveau 4) en je hbo-bachelor degree in Leisure & Events. 

Wat leer je?
In de twee jaar die je bij De Rooi Pannen studeert, word je klaargestoomd om in te stromen in het tweede leerjaar van de BUas-opleiding Leisure & Events Management. Je krijgt de driejarige mbo-opleiding Medewerker evenementenorganisatie in twee jaar aangeboden en daarnaast ook diverse vakken van het propedeusejaar van de BUas. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en praktijkervaring.  

Wat doe je?
Je wordt helemaal ondergedompeld in de leisure- en eventsbranche in Nederland en daarbuiten. Je leert wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een evenement, gaat aan de slag met het bedenken van nieuwe concepten en gaat deze ideeën ook uitvoeren. In het eerste deel van het tweede leerjaar loop je stage. In het laatste semester van de opleiding krijg je een dag in de week les op de BUas. Er zijn gastlessen, bedrijfsbezoeken en werkveldoriëntatie.  

Jouw interesses
Je bent flexibel, enthousiast, creatief en sociaal. Je staat vooraan wanneer er iets georganiseerd moet worden. In het weekend of ’s avonds werken vind je geen probleem. Je maakt iedereen enthousiast met jouw originele ideeën.

De voordelen van een mbo-hbo-traject nog even op een rij:

  • Mbo-curriculum afgestemd op hbo;
  • Nauwe samenwerking hbo-instelling en De Rooi Pannen;
  • Twee diploma’s in vijf jaar;
  • Professionele en persoonlijke ontwikkeling in een gestructureerde leeromgeving;
  • Geleidelijk wennen aan Engelstalig onderwijs;
  • Soepele overgang van mbo naar hbo;
  • Havo-gediplomeerden kunnen instromen ongeacht hun uitstroomprofiel;
  • Eerste twee jaar studieboeken en excursies gratis;
  • Vijf jaar studeren, slechts drie jaar lenen.

Contact
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Twan van Laarhoven: tel. 06 – 51 50 82 46 of per e-mail: t.v.laarhoven@derooipannen.nl.