Doorstroomdossiers

Leerlingen die zich aan willen melden of reeds hebben aangemeld voor een mbo-opleiding aan De Rooi Pannen dienen ook een doorstroomdossier aan te leveren. Voor de regio Tilburg dient het Overdrachtsdossier mbo Regio Tilburg gedownload, ingevuld en per post verstuurd te worden; voor de regio Breda en Eindhoven dient het Doorstroomdossier mbo Regio Helmond en Eindhoven of het Doorstroomformulier mbo Regio Breda digitaal ingevuld en verstuurd te worden.

Tilburg
Download het doorstroomdossier voor de regio Tilburg, vul het in en stuur het per post op.

Eindhoven en Breda 
Vul door op onderstaande button te klikken het digitale doorstroomdossier in (regio Breda en Eindhoven). Deze handleiding helpt je stap voor stap bij het invullen van het digitale doorstroomdossier.

Om het Digitale Doorstroom Dossier (DDD) in te kunnen vullen, heb je een inlogcode nodig. De juiste inlogcode krijg je als volgt: 
- Zit je op het voorgezet onderwijs in de regio waar de scholen voor voortgezet onderwijs ook met het DDD werken? Dan ontvang je van je mentor een inlogcode voor het Digitale Doorstroom Dossier.

- Zit je op het voortgezet onderwijs in een regio waar de scholen voor voortgezet onderwijs geen DDD hebben? Ga dan naar de website www.digitaaldoorstroomdossier.nl en gebruik de activatiecode F4T5T54C (horeca-opleidingen) of Y5HR9XH5 (toerisme-opleidingen).