Basisjaar Travel, Marketing, Leisure & Events

crebonummer 25647, Dagopleiding (BOL), 1 jaar met diverse uitstroommogelijkheden, niveau 4

In het basisjaar Marketing, Communicatie, Travel en Leisure oriënteer je je breed. Aan het einde van het basisjaar stroom je door naar leerjaar 2 van één van de volgende niveau 4 opleidingen:

In het basisjaar start je met algemene vakken en branchevakken die aansluiten bij je interesses zoals: Hospitality, Marketing, Evenementen, City-Marketing en Concepting&CreatingIn het basisjaar ga je ook aan de slag in een als kantoor ingerichte praktijkruimte waarin je kunt werken, overleggen, vergaderen, presenteren, telefoneren en brainstormen. Kortom: alles waar je mee te maken krijgt in het bedrijfsleven.

“In mijn laatste jaar op de middelbare school moest ik een keuze maken voor een vervolgopleiding, maar dat vond ik moeilijk. Ik twijfelde zo erg, omdat ik gewoon zoveel leuk vind om te doen. Door Corona werd een keuze maken nog moeilijker. Toen hoorde ik van deze opleiding, waar ik eerst een jaar aan de slag ging in de Toerisme, Marketing, Recreatie en Evenementen branche en daarna dus de juiste opleiding kan kiezen.” - Gina-Lisa Roks (1e jaar student basisjaar) 

Na het basisjaar maak je gericht de keuze tussen de opleidingen Toerisme en Marketing (in Breda), Leisure & Events (in Breda) of Marketing & Communicatie (in Tilburg).

Aanmelden opleiding