Open dag Vmbo Tilburg

Wil je leren hoe je een webshop opzet en hier mee werkt? En hoe je een poster maakt voor een festival, dat je zelf organiseert? Of wil je juist graag aan de slag in de keuken? Of gasten ontvangen in een restaurant? Kom dan naar onze school. Leer koken, bakken en serveren in een échte keuken en een écht restaurant. Of leer een bedrijf opzetten, hiervoor reclame te maken en een product, huisstijl en website te ontwerpen. En natuurlijk hoe je hiermee winst kunt maken. Wat jouw talent is, ontdek je door het te doen!

Online open dag Vmbo Tilburg

Graag laten we je kennismaken met onze afdelingen en opleidingen tijdens de open dag van zondag 8 november 2020. Hoe graag we je onze school ook hadden willen laten zien en hoe erg we ook ernaar uit keken om met jou in gesprek te gaan, de open dag kan helaas NIET in fysieke vorm doorgaan. Dit komt, zoals je wel zult begrijpen, door de strengere maatregelen die door de overheid zijn afgekondigd, waarbij geen enkel evenement door kan gaan. 

Natuurlijk gaan we er wel alles aan doen om jou via de digitale weg toch kennis te laten maken met onze school. We zijn druk bezig om de online mogelijkheden op een rijtje te zetten. Op zondag 8 november en de werkdagen van de twee weken erna kun je online uitgebreid kennismaken met de verschillende afdelingen van De Rooi Pannen en kun je de vragen die je hebt via WhatsApp aan ons stellen.