Open dag Mbo Toerisme & Recreatie

Een droomreis voor iemand samenstellen, gasten een aangenaam verblijf bezorgen in een vakantieresort of als stewardess de wereld rondvliegen. Dit en nog veel meer kun je gaan doen als je voor een van de opleidingen van Mbo Toerisme & Recreatie kiest. Je krijgt les in ons eigen vliegtuiglokaal, theater of in ons reisbureau. Ga jij makkelijk met mensen om en vind je het leuk om hen plezier te laten beleven? Dan hebben wij een geschikte opleiding voor jou. 

Online open dag Mbo Toerisme & Recreatie

Graag laten we je kennismaken met onze toerisme- en recreatieafdelingen en -opleidingen tijdens de open dag van zondag 8 november 2020. Hoe graag we je onze school ook hadden willen laten zien en hoe erg we ook ernaar uit keken om met jou in gesprek te gaan, de open dag kan helaas NIET in fysieke vorm doorgaan. Dit komt, zoals je wel zult begrijpen, door de strengere maatregelen die door de overheid zijn afgekondigd, waarbij geen enkel evenement door kan gaan. 

Natuurlijk gaan we er wel alles aan doen om jou via de digitale weg toch kennis te laten maken met onze school. We zijn druk bezig om de online mogelijkheden op een rijtje te zetten. Op zondag 8 november en de werkdagen van de twee weken erna kun je online uitgebreid kennismaken met de verschillende afdelingen van De Rooi Pannen en kun je de vragen die je hebt via WhatsApp aan ons stellen. 

Maak kennis met onze Mbo Toerisme & Recreatie locaties

Tilburg
Eindhoven
Breda