Open dag Mbo Horeca

Maak jij graag de heerlijkste gerechten? Of lijkt het je leuk om in de bediening van een restaurant of achter de receptie van een hotel te werken? Met onze horecaopleidingen kun je alle kanten op. Je kunt zelfs je eigen bedrijf starten. De vaardigheden die hiervoor nodig zijn, leer je bij ons in een echt hotel, echte keukens en echte restaurants. Als je er graag netjes uitziet, vriendelijk bent voor je gasten en van aanpakken weet, ben jij helemaal geschikt voor een van de opleidingen van Mbo Horeca.

Online open dag Mbo Horeca

Graag laten we je kennismaken met onze horeca-afdelingen en -opleidingen tijdens de open dag van zondag 8 november 2020. Hoe graag we je onze school ook hadden willen laten zien en hoe erg we ook ernaar uit keken om met jou in gesprek te gaan, de open dag kan helaas NIET in fysieke vorm doorgaan. Dit komt, zoals je wel zult begrijpen, door de strengere maatregelen die door de overheid zijn afgekondigd, waarbij geen enkel evenement door kan gaan. 

Natuurlijk gaan we er wel alles aan doen om jou via de digitale weg toch kennis te laten maken met onze school. We zijn druk bezig om de online mogelijkheden op een rijtje te zetten. Op zondag 8 november en de werkdagen van de twee weken erna kun je online uitgebreid kennismaken met de verschillende afdelingen van De Rooi Pannen en kun je de vragen die je hebt via WhatsApp aan ons stellen. 

Maak kennis met onze Mbo Horeca locaties

Tilburg
Eindhoven
Breda