Open dag Mbo Handel & Ondernemen

Ben jij een échte verkoper? Kun jij klanten van goed advies voorzien of ze overtuigen om iets te kopen? Of zie jij jezelf al werken in een winkel of zelfs je eigen bedrijf beginnen? Bij ons kun je terecht voor diverse mbo-opleidingen in de handel. Een opleiding van Mbo Handel & Ondernemen leert jou alle kneepjes van het verkoopvak die nodig zijn om die droom uit te laten komen. In ons onderwijswinkelcentrum leren we je meteen hoe het is om met échte klanten te werken.

Online open dag Mbo Handel & Ondernemen

Graag laten we je kennismaken met onze afdelingen en opleidingen tijdens de open dag van zondag 8 november 2020. Hoe graag we je onze school ook hadden willen laten zien en hoe erg we ook ernaar uit keken om met jou in gesprek te gaan, de open dag kan helaas NIET in fysieke vorm doorgaan. Dit komt, zoals je wel zult begrijpen, door de strengere maatregelen die door de overheid zijn afgekondigd, waarbij geen enkel evenement door kan gaan. 

Natuurlijk gaan we er wel alles aan doen om jou via de digitale weg toch kennis te laten maken met onze school. We zijn druk bezig om de online mogelijkheden op een rijtje te zetten. Op zondag 8 november en de werkdagen van de twee weken erna kun je online uitgebreid kennismaken met de verschillende afdelingen van De Rooi Pannen en kun je de vragen die je hebt via WhatsApp aan ons stellen.