Meneer Sparidaens vertelt

Een opleiding kiezen is best lastig. Onderzoeken wat je precies leuk vindt, is in deze fase het állerbelangrijkste. Om jou een klein beetje te helpen in die zoektocht stellen wij ons graag aan je voor. Je wilt natuurlijk zo veel mogelijk informatie verzamelen om uiteindelijk een goede keuze te maken. Dus het wordt tijd voor een kennismaking met de afdeling Marketing, Communicatie en Evenementen in Tilburg. Let’s GO!  

Video 
De corebusiness van onze afdeling is toch echt wel Marketing, Communicatie en Evenementen. Daarom legt onze decaan Frank Sparidaens, op de video hier rechts of bovenin, je graag uit waar die activiteiten voor staan. Kijk mee!  

  • Meer informatie
    Nu is het aan jou. Op deze pagina vind je super veel informatie over de verschillende opleidingen, kan je filmpjes bekijken over te gekke workshops en events, geven we jou een virtuele rondleiding door ons gebouw, kan je vlogs bekijken van leerlingen en ga zo maar door. Kortom, maak kennis met ons, stel vragen, maak contact en hopelijk zien wij je heel snel!  
  • Inschrijven
    Ben je enthousiast? Schrijf je dan gauw in!