Vmbo Tilburg

Wil je leren hoe je een webshop opzet en hier mee werkt? En hoe je een poster maakt voor een festival, dat je zelf organiseert? Of wil je juist graag aan de slag in de keuken? Of gasten ontvangen in een restaurant? Kom dan naar onze school. Leer koken, bakken en serveren in een échte keuken en een écht restaurant. Of leer een bedrijf opzetten, hiervoor reclame te maken en een product, huisstijl en website te ontwerpen. En natuurlijk hoe je hiermee winst kunt maken. Wat jouw talent is, ontdek je door het te doen!


Kennismaken met Vmbo Tilburg

We nodigen je graag uit kennis te komen maken met ons. Dat kan op de volgende momenten:

  • Open dagen
    Het schooljaar 2021/2022 kent twee open dagen: zondag 7 november 2021 en zondag 16 januari 2022. Op beide dagen zijn we geopend van 10.00 - 14.00 uur. 

  • Informatieavonden
    Speciaal voor onze vmbo-afdelingen zijn er op 15 november 2021 en 8 februari 2022 informatieavonden. We ontvangen je dan graag van 19.00 - 21.00 uur. 

  • Proef- en beleefdagen 
    We houden gedurende het schooljaar een aantal proef- en beleefdagen voor leerlingen van groep 8. Meer informatie en aanmeldmogelijkheid voor de meeloopmiddag vind je hier.


Kun je niet wachten?

Kun je niet wachten tot je bij ons kennis komt maken? Bekijk dan hieronder alvast de verschillende mogelijkheden om onze afdeling vooraf al te ontdekken!