Bedankt voor je aanmelding

Superleuk dat je onze school komt bezoeken tijdens de inloopavond! 

Alle informatie op een rijtje:  

 • Datum en tijd: 
  Je ontvangt een e-mail met hierin de datum en tijd waarop jij ons mag bezoeken. Zorg dat je aan het begin van dit tijdslot aanwezig bent, zodat we je zo goed en veilig mogelijk kunnen verwelkomen.  

 • Adres:  
  Navigeer naar Frans Roemerpad (tegenover Reitse Hoevenstraat 89) in Tilburg. Meld je op deze tijd bij het meeting point Toerisme en Recreatie bij het winkelcentrum en bel naar 06 - 54 21 03 81.

 • Vervoer: 
  Parkeren met de auto is mogelijk. Je kunt ook met het OV komen. Bus 136, 300, 301, 326 en 327 stoppen aan de halte Ringbaan West. Vanaf hier is het nog zo'n 10 minuten lopen naar het Winkelcentrum waar je je kunt melden bij het meeting point.

 • Programma: 
  Het programma duurt maximaal 45 minuten. Hierbij verzorgen wij een korte toelichting over onze opleiding, een rondleiding door het gebouw en de mogelijkheid om al je vragen te stellen.  

 • Coronarichtlijnen: 
  Door de huidige regelgeving willen wij je vragen met één ouder/verzorger te komen. Ook vragen we je de RIVM-richtlijnen te volgen. Mondkapjes zijn verplicht, was en desinfecteer je handen goed en houd 1,5 meter afstand. Bij koorts en verkoudheidsklachten blijf je thuis.  

Mocht je vragen hebben, mail ons dan gerust via info.toerisme.tilburg@derooipannen.nl of stuur een appje naar 06 - 25 52 27 03.

Met vriendelijke groet,

Mbo Toerisme & Recreatie Tilburg
De Rooi Pannen