Bedankt voor je aanmelding

Superleuk dat je onze school komt bezoeken tijdens de inloopavond! 

Alle informatie op een rijtje:  

 • Datum en tijd: 
  Je ontvangt een e-mail met hierin de datum en tijd waarop jij ons mag bezoeken. Let op: deze kan in je ongewenste mail terecht komen. Zorg dat je aan het begin van dit tijdslot aanwezig bent, zodat we je zo goed en veilig mogelijk kunnen verwelkomen. 
 • Adres:  
  Het adres is Fellenoordstraat 93 in Breda, parkeerplaats B. We verwelkomen je graag bij de receptie in het Klein Arsenaal.

 • Programma: 
  De voorlichting en rondleiding nemen ongeveer drie kwartier in beslag, aansluitend staan er docenten en decanen tot je beschikking om individuele vragen te beantwoorden.

 • Coronarichtlijnen: 
  Door de huidige regelgeving willen wij je vragen met maximaal één ouder/verzorger te komen. Ook vragen we je de RIVM-richtlijnen te volgen. Mondkapjes zijn verplicht, was en desinfecteer je handen goed en houd 1,5 meter afstand. Bij koorts en verkoudheidsklachten blijf je thuis. Wij zorgen ervoor dat je bezoek veilig verloopt. We hebben genoeg ruimte en het aantal bezoekers is gecontroleerd.  

Mocht je nog vragen hebben, mail dan gerust Dhr. B. Jansen (Recreatie en het basisjaar) of Dhr. F. Tiggelman (Toerisme).

Tot dan! We kunnen niet wachten om je onze prachtige campus in het centrum van Breda te laten zien en je alles te vertellen over het onderwijs en de branches waar we voor opleiden. 

 

Met vriendelijke groet,

Mbo Toerisme & Recreatie Breda

De Rooi Pannen