Bedankt voor je aanmelding

Superleuk dat je onze school komt bezoeken tijdens de inloopmiddag! 

Alle informatie op een rijtje:  

 • Datum en tijd: 
  Je ontvangt een e-mail met hierin de datum en tijd waarop jij ons mag bezoeken. Let op: deze kan in je ongewenste mail terecht komen. Zorg dat je aan het begin van dit tijdslot aanwezig bent, zodat we je zo goed en veilig mogelijk kunnen verwelkomen. 
 • Adres:  
  Het adres is Wandelboslaan 1, 5042 PA Tilburg. Je mag je op de door jou gereserveerde tijd melden bij de trap van ons gebouw.

 • Vervoer: 
  Parkeren met de auto is mogelijk. Je kunt ook met het OV komen. Vanaf Centraal Station stopt Bus 1 op Wandelboslaan 1. Of Bus 136, 300, 301, 326 en 327 stopt aan de halte Ringbaan West, tegenover onze school.

 • Programma: 
  Het programma duurt maximaal 45 minuten. Hierbij verzorgen wij een korte toelichting over onze opleiding, een rondleiding door het gebouw en de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

 • Coronarichtlijnen: 
  Door de huidige regelgeving willen wij je vragen met één ouder/verzorger te komen. Ook vragen we je de RIVM-richtlijnen te volgen. Mondkapjes zijn verplicht, was en desinfecteer je handen goed en houd 1,5 meter afstand. Bij koorts en verkoudheidsklachten blijf je thuis.

Mocht je vragen hebben, mail ons dan gerust via info.marketing.tilburg@derooipannen.nl of stuur een appje via 06 - 27 28 33 19.

Met vriendelijke groet,

Mbo Marketing & Evenementen Tilburg
De Rooi Pannen