Bedankt voor je aanmelding

Superleuk dat je onze school komt bezoeken tijdens de inloopavond! 

Alle informatie op een rijtje:  

 • Datum en tijd: 
  Je ontvangt een e-mail met hierin de datum en tijd waarop jij ons mag bezoeken. Let op: deze kan in je ongewenste mail terecht komen. Zorg dat je aan het begin van dit tijdslot aanwezig bent, zodat we je zo goed en veilig mogelijk kunnen verwelkomen. 
 • Adres:  
  Het adres is Dr. Ahausstraat 1, 5042 EK Tilburg. We verwelkomen je graag bij de ingang van ons onderwijshotel (zie foto onderaan deze pagina).

 • Vervoer: 
  Parkeren met de auto is mogelijk voor je deur. Je kunt ook met het OV komen. Bus 136, 300, 301, 326 en 327 stopt aan de halte Ringbaan West, tegenover onze school.  

 • Programma: 
  Het programma duurt in totaal 35 minuten. Een student leidt je rond door onze gebouwen en er is tijd voor een een-op-een-gesprek met een decaan of docent.   

 • Coronarichtlijnen: 
  Door de huidige regelgeving willen wij je vragen met maximaal één ouder/verzorger te komen. Ook vragen we je de RIVM-richtlijnen te volgen. Mondkapjes zijn verplicht, was en desinfecteer je handen goed en houd 1,5 meter afstand. Bij koorts en verkoudheidsklachten blijf je thuis. Wij zorgen ervoor dat je bezoek veilig verloopt. We hebben genoeg ruimte en het aantal bezoekers is gecontroleerd.  

Mocht je vragen hebben, mail ons dan gerust via decanen.horeca.tilburg@derooipannen.nl.

Met vriendelijke groet,

Mbo Horeca Tilburg
De Rooi Pannen