Mbo Horeca Tilburg

Onze afdeling Mbo Horeca in Tilburg heeft alle praktijkfaciliteiten in een oud klooster zitten. Studenten runnen hier een hotel, een aantal conferentiezalen en wel vijf restaurants. Alles over deze praktijkfaciliteiten lees je op Gastvrij De Rooi Pannen Tilburg. Daarnaast hebben we een eigen afdelingsgebouw voor theorielessen met een gloednieuwe aula voor een welverdiende 'break'. 


Kennismaken met Mbo Horeca Tilburg

We nodigen je graag uit kennis te komen maken met ons. Dat kan op de volgende momenten:

  • Open dagen
    Het schooljaar 2021/2022 kent twee open dagen: zondag 7 november 2021 en zondag 16 januari 2022. Op beide dagen zijn we geopend van 10.00 - 14.00 uur. 

  • Infodagen
    Speciaal voor onze mbo-afdelingen zijn er op donderdag 10 maart 2022 en woensdag 25 mei 2022 infodagen. We ontvangen je dan graag van 16.00 - 19.00 uur.

  • Kennismakingsdagen
    Op een aantal woensdagen en donderdagen gedurende het schooljaar is er een mogelijkheid om te komen kennismaken. Meer informatie en aanmeldmogelijkheid vind je hier. 


Kun je niet wachten?

Kun je niet wachten tot je bij ons kennis komt maken? Bekijk dan hieronder alvast de verschillende mogelijkheden om onze afdeling vooraf al te ontdekken!