Inloopavonden Mbo Horeca Eindhoven

We proberen je zo goed mogelijk online voorlichting te geven over alle verschillende opleidingen die we op de afdeling Mbo Horeca aanbieden, maar soms is het fijn om te zien waar je volgend jaar misschien terecht komt. Om zelf eens door zo’n keuken of restaurant te lopen en te kijken waar onze studenten pauzeren tussen de lessen. 

Goed nieuws: dat kan tijdens de inloopavond van woensdag 26 mei. Na ontvangst in ons onderwijshotel krijg je een rondleiding. Je krijgt een kijkje in de keuken van al onze praktijkfaciliteiten en het onderwijsgebouw.  

Je kunt uit twee rondleidingen kiezen: 

  • Een rondleiding gericht op de opleidingen kok en/of gastvrijheid niveau 2 en 3 (zowel BOL als BBL) of de entreeopleiding (alleen BOL); 
  • Een rondleiding gericht op de opleiding Horecaondernemer/-manager (HOM) niveau 4. 

Aansluitend is er gelegenheid om je vragen te stellen aan een van onze docenten, decanen of adjunct-directeuren over specifieke mogelijkheden van onze opleidingen. 

Natuurlijk moeten we in deze tijd met veel zaken rekening houden. Jouw en onze gezondheid is daarbij het belangrijkst. We verwelkomen je dus graag, maar met een beperkt aantal mensen tegelijk en volgens een vast programma. 

Dat betekent dat: 

  • je de datum en tijd dat je langs wil komen, moet reserveren; 
  • je langs mag komen met maximaal één ouder/verzorger; 
  • je je moet houden aan de RIVM-richtlijnen. We houden dus 1,5 meter afstand, dragen een mondkapje en bij klachten blijf je thuis. 

Reserveer je plekje hier: