Bedankt voor je aanmelding

Superleuk dat je onze school komt bezoeken tijdens de inloopavond! 

Alle informatie op een rijtje:  

  • Datum en tijd: 
    Je ontvangt een e-mail met hierin de datum en tijd waarop jij ons mag bezoeken. Let op: deze kan in je spam belanden. Je bent op de door jou gekozen tijd van harte welkom in ons onderwijshotel voor een kopje koffie of thee. Hierna krijg je een rondleiding, waarbij je een kijkje krijgt in de keuken van al onze praktijkfaciliteiten en het onderwijsgebouw. Aansluitend is er gelegenheid om je vragen te stellen aan een van onze docenten, decanen of adjunct-directeuren over onze opleidingen. 
  • Adres:  
    Fellenoordstraat 93, 4811 TH Breda. Je mag je melden bij de receptie van het Groot Arsenaal, ons onderwijshotel. Zie foto onderaan.

  • Coronarichtlijnen: 
    Door de huidige regelgeving willen wij je vragen met één ouder/verzorger te komen. Ook vragen we je de RIVM-richtlijnen te volgen. Mondkapjes zijn verplicht, was en desinfecteer je handen goed en houd 1,5 meter afstand. Bij koorts en verkoudheidsklachten blijf je thuis.  

Mocht je vragen hebben, mail ons dan gerust via info.horeca.breda@derooipannen.nl of stuur een appje via 06 - 27 28 35 05.

Met vriendelijke groet,

Mbo Horeca Breda
De Rooi Pannen