Inloopavonden Mbo Horeca Breda

We proberen je zo goed mogelijk online voorlichting te geven over alle verschillende opleidingen die we op de afdeling Mbo Horeca aanbieden, maar soms is het fijn om te zien waar je volgend jaar misschien terecht komt. Om zelf eens door zo’n keuken of restaurant te lopen en te kijken waar onze studenten pauzeren tussen de lessen.

Goed nieuws: dat kan! In juni organiseren we twee inloopavonden. Je wordt ontvangen door studenten met koffie en thee in het onderwijshotel, krijgt een korte voorlichtingsfilm te zien en vervolgens een rondleiding door het praktijk- en onderwijsgebouw met de mogelijkheid de praktijkfaciliteiten te zien en vragen te stellen aan aanwezige docenten en studenten. Aansluitend zijn er docenten aanwezig om inhoudelijke vragen over de verschillende opleidingen te stellen.

Natuurlijk moeten we in deze tijd met veel zaken rekening houden. Jouw en onze gezondheid is daarbij het belangrijkst. We verwelkomen je dus graag, maar met een beperkt aantal mensen tegelijk en volgens een vast programma.

Dat betekent dat:

  • je de datum en tijd dat je langs wil komen, moet reserveren;
  • je langs mag komen met maximaal één ouder/verzorger;
  • je je moet houden aan de RIVM-richtlijnen. We houden dus 1,5 meter afstand, dragen een mondkapje en bij klachten blijf je thuis.

Reserveer je plekje hier: