Mbo Horeca Breda

Onze afdeling Mbo Horeca Breda bevindt zich sinds enige tijd op een prachtige nieuwe plek: de voormalige Seeligkazerne. Deze is omgebouwd tot een eigentijdse onderwijslocatie waar hospitality en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. De unieke praktijkfaciliteiten in het Groot Arsenaal worden gerund door onze studenten. Onder deskundige begeleiding ga je aan de slag in het sfeervolle hotel, de fraai ingerichte restaurants, de keuken en de multifunctionele conferentiezalen.


Kennismaken met Mbo Horeca Breda

We nodigen je graag uit kennis te komen maken met ons. Dat kan op de volgende momenten:

 • Open dagen
  Het schooljaar 2021/2022 kent twee open dagen: zondag 7 november 2021 en zondag 16 januari 2022. Op beide dagen zijn we geopend van 10.00 - 14.00 uur. 

 • Infodagen
  Speciaal voor onze mbo-afdelingen zijn er op donderdag 10 maart 2022 en woensdag 25 mei 2022 infodagen. We ontvangen je dan graag van 16.00 - 19.00 uur.
 • Kennismakingsdagen opleidingen niveau 2 en 3
  Op een aantal donderdagen gedurende het schooljaar is er een mogelijkheid om te komen kennismaken. Meer informatie en aanmeldmogelijkheid voor de kennismakingsdagen vind je hier.
 • Kennismakingsdagen opleidingen niveau 4
  Op een aantal donderdagen gedurende het schooljaar is er een mogelijkheid om te komen kennismaken. Meer informatie en aanmeldmogelijkheid voor de kennismakingsdagen vind je hier.
 • VIP-rondleiding niveau 4
  Onze voorlichters geven je graag een VIP-rondleiding langs de lokalen, restaurants en keukens… En vertellen ondertussen alles wat je over onze opleidingen wilt weten! Meer informatie en aanmeldmogelijkheid voor de VIP-rondleiding vind je hier.

Kun je niet wachten?

Kun je niet wachten tot je bij ons kennis komt maken? Bekijk dan hieronder alvast de verschillende mogelijkheden om onze afdeling vooraf al te ontdekken!