Bedankt voor je aanmelding

Superleuk dat je onze school komt bezoeken tijdens de inloopavond! 

Alle informatie op een rijtje:  

 • Datum en tijd: 
  Je ontvangt een e-mail met hierin de tijd waarop jij ons op woensdag 26 mei mag bezoeken. Zorg dat je aan het begin van dit tijdslot aanwezig bent, zodat we je zo goed en veilig mogelijk kunnen verwelkomen.  

 • Adres:  
  Dr. Ahausstraat 1, 5042 EK Tilburg. Je mag je op de door jou gereserveerde tijd melden bij de grote trap aan de zijkant van ons gebouw. Dit is het gebouw met het winkelcentrum. 

 • Vervoer: 
  Parkeren met de auto is mogelijk. Je kunt ook met het OV komen. Bus 136, 300, 301, 326 en 327 stopt aan de halte Ringbaan West, tegenover onze school.  

 • Programma: 
  Het programma duurt maximaal 45 minuten. Hierbij verzorgen wij een korte toelichting over onze opleiding, een rondleiding door het gebouw en de mogelijkheid om al je vragen te stellen.  

 • Coronarichtlijnen: 
  Door de huidige regelgeving willen wij je vragen met één ouder/verzorger te komen. Ook vragen we je de RIVM-richtlijnen te volgen. Mondkapjes zijn verplicht, was en desinfecteer je handen goed en houd 1,5 meter afstand. Bij koorts en verkoudheidsklachten blijf je thuis.  

Mocht je vragen hebben, mail ons dan gerust via info.handel.tilburg@derooipannen.nl of stuur een appje via 06 - 27 42 84 36.

Met vriendelijke groet,

Mbo Handel & Ondernemen
De Rooi Pannen