Tilburg

AT THE OFFICE

De leerlingen van mbo Marketing & Evenementen Tilburg voeren in At the office opdrachten uit voor externe opdrachtgevers. Je kunt denken aan het maken van een social mediaplan, het ontwerpen van een flyer of het organiseren van een evenement.

Opdrachtgevers uit alle mogelijke branches plaatsen opdrachten bij het bureau die vervolgens door leerlingen worden uitgevoerd. At the office werkt samen met startende ondernemingen maar ook met grotere organisaties zoals The Living Museum Tilburg, Sand City Eindhovenm Tilburg Ten Miles, Stichting Mukomeze, Tante Pollewop, Paaspop, Dutch Design Week, Glow etc. Het bedrijf en de leerlingen staan in At the office centraal. De leerling ervaart hoe het is om ‘echt’ te werken in de beschermde omgeving van de school en bedrijven kunnen opdrachten uit laten voeren waar ze zelf wellicht niet aan toekomen.

Heb je een interessante opdracht voor At the office? Kijk dan voor meer informatie op de website van At the office of neem contact op met mevr. I. van Hooijdonk of mevr. A. Loonen via 013-5955680 of at.the.office@derooipannen.nl  

 

HOSTESSTEAM

Het hostessteam van mbo Toerisme & Vrije tijd Tilburg bestaat uit eerstejaarsleerlingen Toerisme en tweedejaarsleerlingen Basisopleiding recreatie en frontoffice. 

Onze leerlingen voerden al opdrachten uit voor Tilburg Ten Miles, de Warandeloop, conferenties, hiphopevenementen etc. Ook verzorgden de leerlingen verschillende promotieactiviteiten voor de gemeente Tilburg. De opdrachtgever beoordeelt de leerling aan de hand van een protocol met onvoldoende of voldoende. 

Heeft u een interessante opdracht voor ons hostessteam? Neem dan contact op met mevr. I. Meeder-Broersma via i.meeder@derooipannen.nl