Pop-uprestaurants

In mbo-restaurant La Sacristie presenteren derdejaarsstudenten van de opleiding Horecaondernemer/-manager in teams om de paar weken een eigen thema, dat tot uitdrukking komt in de aankleding van het restaurant en de gerechten. Dit 4-gangen keuzediner vangt aan op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 17.30 en 18.15 uur. Reserveren kan uitsluitend telefonisch via 013-5002280 en is op basis van beschikbaarheid.

Onderstaand een overzicht van actuele pop-uprestaurants:

Pop-up 1: The Great Gatsby
Van donderdag 17 september tot en met vrijdag 9 oktober

The Great Gatsby gaat over de roaring 20’s, het luxeleven in Amerika waar niks te gek is. Het feestelijke leven vol met cocktails en chique eten. Wij nemen u een avond mee in ons restaurant waarbij u als gast de beleving heeft alsof u in 1920 in Amerika bent met een speciaal cocktailarrangement en bijpassende gerechten.

Pop-up 2: Under
Van donderdag 15 oktober tot en met vrijdag 6 november, m.u.v. week 43 i.v.m. herfstvakantie

Themagroep ‘Under’ neemt u voor een culinaire avond als het ware mee in de onderwaterwereld. Door de inrichting, knutselwerken, de muziek en gerechten zult u echt het gevoel hebben alsof u aan het dineren bent onder water. Op de kaart staat een gevarieerd aantal vis- vlees- en vegetarische gerechten die zorgvuldig zijn samengesteld door de keukenploeg. Bij de gerechten heeft de service bijpassende wijnen/dranken uitgezocht om u zo een optimaal verzorgde avond te bezorgen. Wilt u samen met thema 'Under' een duik in het diepe nemen?

Pop-up 3: Into the Woods
Van donderdag 12 november tot en met vrijdag 27 november

Het pop-uprestaurant 'Into the woods', de naam zegt het eigenlijk al, neemt u mee naar een geweldig mooi betoverend bos. U gaat de warmte van een echte jagershut ervaren en het betoverende van een bos. Overal waar u kijkt, ontdekt u steeds nieuwe dingen. De gerechten bevatten veel vlees en vis, maar we hebben ook voor de vegetarische gast iets te bieden. U wordt hartelijk ontvangen en het zal een avondvullend diner zijn. De tafels zullen prachtig gedekt worden en u zult veel warmte ervaren deze avond. We hopen u snel te verwelkomen in 'Into the woods'.