Pop-uprestaurants

In mbo-restaurant La Sacristie presenteren derdejaarsstudenten van de opleiding Horecaondernemer/-manager in teams om de paar weken een eigen thema, dat tot uitdrukking komt in de aankleding van het restaurant en de gerechten. Dit 4-gangenkeuzediner vangt aan op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 17.30 en 18.15 uur. Reserveren kan uitsluitend telefonisch via 013-5002280 en is op basis van beschikbaarheid.

Onderstaand een overzicht van actuele pop-uprestaurants in het schooljaar 2021-2022:

Pop-up 1: À la Fiësta 
week 38-40
 

Heb jij het ook zo gemist om naar festivals, restaurants en feestjes te gaan? Dan zijn wij het perfecte uitje voor jou! Bij ons pop-uprestaurant À La Fiesta kun je genieten van een heerlijk 4-gangendiner (dat je zelf kunt samenstellen), terwijl je geniet van ons gezellige Foodtruckfestival-thema.


Pop-up 2: Bem-Vida
 
week 41-42 en week 44-45 (week 43 is vakantie)

Het restaurant heet Bem-vida, wat welkom in het Portugees betekent. Het thema van het restaurant is mediterraans en is bedacht door de studenten zelf. Dit restaurant gaat je een familie- en vakantiegevoel geven, door middel van een mediterrane inrichting en lekkere tapasgerechten. Hou je van tapasgerechten uit mediterrane landen, kom dan gezellig langs in ons restaurant.   


Pop-up 3: Asian
 Streetfood
week 46-49

Kom gezellig een hapje eten bij het Asian Streetfood-restaurant Mochi, waarbij de gastvrijheid centraal staat. Wij als team ontvangen jou met open armen, zodat we de avond goed beginnen. De muziek passend bij ons thema maakt de beleving van de avond helemaal compleet. Kortom, breng een bezoekje aan ons restaurant en kom een heerlijk avondje genieten in Aziatische Streetfoodstijl.   


Pop-up 4: Gentlemen’s Club

week 50-51 en week 3-4 (week 2 is excursieweek)
 

We brengen jou het pop-uprestaurant de Gentlemens Club. In ons restaurant staat service en luxe op nummer één. Houd je van chique dineren en lekker tafelen? Dan spreekt dit concept jou vast aan. Wij brengen je de beleving en het sfeergevoel van de jaren '20 terug. Wij maken jouw cocktails aan tafel met een chique beleving. Vraag gerust naar de mogelijkheden.  


Pop-up 5: Escoffier
 
week 5-7
 

Welkom bij Escoffier, waarin wij oude tijden laten herbeleven. Stap in de Franse wereld van de klassieke keuken van meesterchefEscoffier. Gerechten die we naar de moderne tijd brengen. Kom in Franse sferen, geniet van een 4-gangendiner, al dan niet gecombineerd met bijpassende wijnen.

Pop-up 6: Shokumotshu 
week 8 en week 10-12 (week 9 is vakantie)
 

Welkom bij pop-up restaurant Shokumotsu. Door middel van heerlijke fine-dining-gerechten nemen we je mee op reis door een aantal prachtige Aziatische landen. Bij binnenkomst merk je direct dat je in Azië bent, de inrichting en service zijn hier namelijk helemaal op ingesteld. Bij binnenkomst word je ontvangen door één van de studenten, die u een herkenbaar lampionnetje meegeeft. Dit lampionnetje wijst u naar de goede tafel, waar de reis zal beginnen.