Tilburg

Wil je genieten van een heerlijke lunch of diner in een van onze onderwijsrestaurants? Op onze locatie aan de Dr. Ahausstraat 1 in Tilburg kun je terecht bij ons vmbo-restaurant Le Petit (gebouw 4B) of één van onze vijf mbo-restaurants (kloostergebouw), met elk een uniek concept. Onze restaurants worden volledig gerund door leerlingen/studenten van verschillende horecaopleidingen onder begeleiding van praktijkdocenten.

Ben je nieuwsgierig geworden en op zoek naar meer info of wil je graag online reserveren? Neem dan een kijkje op www.gastvrijderooipannentilburg.nl.

​Pop-uprestaurants
In mbo-restaurant La Sacristie presenteren derdejaarsstudenten van de opleiding Horecaondernemer/-manager in teams om de paar weken een eigen thema, dat tot uitdrukking komt in de aankleding van het restaurant en de gerechten. Bekijk de pop-uprestaurants die op de planning staan in het schooljaar 2020-2021.

LET OP: wegens werkzaamheden is De Rooi Pannen in Tilburg wat moeilijker bereikbaar dan normaal. Om onze parking te bereiken, rijd je via de Wandelboslaan naar de Reitse Hoevenstraat.