Tilburg

AT THE OFFICE & AT THE STUDIO

De studenten van mbo Marketing & Evenementen Tilburg voeren in At the office, een als kantoor ingerichte praktijkruimte, opdrachten uit voor externe opdrachtgevers. Je kunt denken aan het maken van een social mediaplan, het ontwerpen van een flyer of het organiseren van een evenement. In At the studio werken de studenten aan opdrachten zoals viral- of radiocommercials. 

Opdrachtgevers uit alle mogelijke branches plaatsen opdrachten bij het bureau die vervolgens door studenten worden uitgevoerd. At the office werkt samen met startende ondernemingen maar ook met grotere organisaties zoals The Living Museum Tilburg, Tilburg Ten Miles, Stichting Mukomeze, Tante Pollewop etc. Het bedrijf en de studenten staan in de praktijkruimtes centraal. De student ervaart hoe het is om ‘echt’ te werken in de beschermde omgeving van de school en bedrijven kunnen opdrachten uit laten voeren waar ze zelf wellicht niet aan toekomen.

Heb je een interessante opdracht voor At the office of At the studio? Kijk dan voor meer informatie op de website van At the office of neem contact op mevr. A. Loonen of de heer M. Voets via 013-5002350 of at.the.office@derooipannen.nl

 

HOSTESSTEAM

Het hostessteam van mbo Toerisme & Recreatie Tilburg bestaat uit eerstejaarsstudenten Toerisme en tweedejaarsstudenten Basisopleiding recreatie en frontoffice. 

Onze studenten voerden al opdrachten uit voor Tilburg Ten Miles, de Warandeloop, conferenties, hiphopevenementen etc. Ook verzorgden de studenten verschillende promotieactiviteiten voor de gemeente Tilburg. De opdrachtgever beoordeelt de student aan de hand van een protocol met onvoldoende of voldoende. 

Heeft u een interessante opdracht voor ons hostessteam? Neem dan contact op met mevr. M.Snoeren via m.snoeren@derooipannen.nl