Succesvolle sauzen

Uw gerecht is niet compleet zonder goede saus. Het maken van een saus vinden veel mensen lastig, maar is dit zo? Het hoeft niet moeilijk te zijn als u weet wat u moet doen. Via deze workshop geven wij tips voor het maken van verrukkelijke sauzen. Onze docent vertelt u alle ins en outs over basissauzen en welke variaties u kunt maken aan de hand van een basissaus. Wat kan er mis gaan als je een saus maakt (te dik, te dun, klontjes)? Hoe los je dit op? Tijdens deze workshop komen diverse warme en koude sauzen aan bod. Na afloop van de workshop kunt u de perfecte saus bereiden. De gemaakte sauzen neemt u mee naar huis.

Tijdens de workshop wordt er een selectie gemaakt van de volgende sauzen:

  • basissaus;
  • pepersaus;
  • rode wijnsaus;
  • stroganoffsaus;
  • jachtsaus;
  • sinaasappelsaus;
  • satésaus;
  • witte wijnsaus;
  • saus zure room;
  • mayonaise;
  • cocktailsaus;
  • remouladesaus;
  • basilicummayonaise.

Workshop planning