Media

Businessclub De Rooi Pannen is een platform waarop bedrijfsleven, studenten en oud-studenten van De Rooi Pannen actief zijn. De businessclub kent een aantal communicatiemiddelen die een bijdrage leveren aan het versterken van de netwerkfunctie. 

Social media
De businessclub is op een aantal sociale media actief. Het doel hiervan is om zo veel mogelijk studenten en oud-studenten te bereiken. Volg de businessclub via Facebook, Twitter en LinkedIn. 

Nieuwsbrieven
De businessclub geeft een aantal keer per jaar een digitale nieuwsbrief uit. Deze nieuwsbrief wordt uitsluitend naar leden van de businessclub gestuurd. In deze nieuwsbrief worden onder meer verslagen van events, berichten van leden en mededelingen van het bestuur gedeeld.

Kopij voor nieuwsbrief
Alle leden van de businessclub kunnen een bijdrage leveren aan de nieuwsbrief. Onder het kopje Ledennieuws kun je nieuws en informatie kwijt over jezelf en/of het bedrijf waar je werkt. Verhuizing, wijzigingen, activiteiten etc. Kortom, al het nieuws dat je wilt delen met de businessclubleden. Dit in maximaal 100 woorden. Graag ontvangen we ook een foto (300 dpi) van het pand of jezelf. We kunnen dan kijken of we dit bij het artikel kunnen plaatsen. Mail je kopij naar: pr@derooipannen.nl.