Kaderberoepsgerichte leerweg Handel-Vormgeving

4 jaar

Het opzetten van een webshop is heel wat anders dan reclame maken voor een feest. En het ontwikkelen van een app is weer anders dan het organiseren van een concert. Binnen het programma Handel-Vormgeving maak je kennis met alles wat hiermee te maken heeft: het ontwerpen van posters, flyers, programmaboekjes etc. maar je leert ook over marketing, handel binnen en buiten Nederland, winst maken, omgaan met klanten, het maken en onderhouden van een website en nog veel meer. Je werkt met hout, verf, metaal, computers, camera’s en veel inzet van multimedia. Je werkt twee- en driedimensionaal. Oftewel: je krijgt een creatieve, ondernemende basis waar je alle kanten mee op kunt. Wij werken samen met onze afdelingen MBO Handel, MBO Vormgeving en MBO Marketing/Evenementen.

Leerjaar 1 en 2 vormen samen de brugperiode, waarna je onder meer kunt kiezen voor deze opleiding.
De Kaderberoepsgerichte leerweg kan ook gevolgd worden met leerwegondersteunend onderwijs (lwoo).

BPV (stage)

Je doet praktijkervaring op tijdens stages: in leerjaar 3 (een week) en in leerjaar 4 (een dag in de week, naast een aantal aparte stageweken). Daarnaast kun je op school ervaring opdoen in onze eigen onderwijswinkel Happetit.

Doorstroommogelijkheden

Je kunt doorstromen naar 3- of 4-jarige opleidingen in het MBO.

Locatie(s)

Tilburg

Heb je nog vragen?

Leerling Kaderberoepsgerichte leerweg
Quincy van den Broek en Anne ter Horst

Quincy is een echte creatieveling en wil graag binnenhuisarchitect worden: “Ontwerpen vind ik heel erg leuk. We leren hier echt heel veel.” Anne vult haar aan: “We zitten ook in de Sterrenklas, daarin krijgen we buiten de lessen om hele leuke en uitdagende opdrachten, zo worden we steeds beter.”
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo