Een diploma en dan

In de naam VMBO zit het woord 'Voorbereidend'. De opleiding is namelijk bedoeld als voorbereiding op het MBO (Middelbaar Beroeps Onderwijs). Het mooie van De Rooi Pannen is dat wij je een perfecte aansluiting van VMBO op MBO kunnen bieden in eigen huis.

Ik kies voor Horeca

De afdeling MBO Horeca heeft een breed opleidingsaanbod variŽrend van ťťn- tot vierjarige opleidingen. De afdelingen beschikken ieder over professioneel ingerichte restaurants, keukens en hotelfaciliteiten. Ook doe je ervaring op buiten de school: er zijn uitstekende contacten met bedrijven in het binnen- en buitenland voor stages en excursies.

Ik kies voor Toerisme/Recreatie
Vakantie, reizen en recreatie. Dat is waar het in deze branche om gaat. Je leert onder andere vakanties verkopen, activiteiten begeleiden en bezoekers informeren en vermaken. De afdelingen beschikken over moderne praktijklokalen, zoals reisbureaus, VVVkantoren, een luchtvaartlokaal en een multifunctionele sport- en recreatiezaal.

Ik kies voor Vormgeving
De afdeling MBO Vormgeving biedt praktijkgerichte, kleinschalige opleidingen aan in de reclame-, presentatie- en communicatiebranche. De opleidingen zijn ingedeeld in de richtingen Signmaking en Ruimtelijke vormgeving. De nadruk wordt altijd gelegd op de wensen van de opdrachtgever; zo word je goed voorbereid op veelzijdige, creatieve beroepen.

Ik kies voor Marketing/Evenementen
De opleidingen binnen de afdeling MBO Marketing/ Evenementen zijn gericht op beroepen op het gebied van marketing, communicatie, evenementen en sales. Je werkt als leerling met echte opdrachten uit het bedrijfsleven, zoals het doen van een marktonderzoek of het organiseren van een evenement. Zo wordt de vakkennis die je opdoet gecombineerd met praktijkervaring.
/upload/Infogids_201415/Handel/presentatie.jpg
Ik kies voor Handel

De opleidingen van de afdeling MBO Handel draaien om contact met mensen, commerciŽle feeling, klantvriendelijkheid, organiseren en lef. Je wordt opgeleid
voor beroepen in de detailhandel, groothandel en internationale handel, zowel op uitvoerend als managementniveau. De afdeling beschikt over
een eigen winkelcentrum waar je de kans krijgt ervaring op te doen met de fijne kneepjes van het ondernemerschap.
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo