Basisberoepsgerichte leerweg Handel-Vormgeving

4 jaar

Het opzetten van een webshop is heel wat anders dan reclame maken voor een feest. En het ontwikkelen van een app is weer anders dan het organiseren van een concert. Binnen het programma Handel-Vormgeving maak je kennis met alles wat hiermee te maken heeft: het ontwerpen van posters, flyers, programmaboekjes etc. maar je leert ook over marketing, handel binnen en buiten Nederland, winst maken, omgaan met klanten, het maken en onderhouden van een website en nog veel meer. Je werkt met hout, verf, metaal, computers, camera’s en veel inzet van multimedia. Je werkt twee- en driedimensionaal. Oftewel: je krijgt een creatieve, ondernemende basis waar je alle kanten mee op kunt. Wij werken samen met onze afdelingen MBO Handel, MBO Vormgeving en MBO Marketing/Evenementen.

Leerjaar 1 en 2 vormen samen de brugperiode, waarna je onder meer kunt kiezen voor deze opleiding.
De Basisberoepsgerichte leerweg kan ook gevolgd worden met leerwegondersteunend onderwijs (lwoo).

BPV (stage)

Je doet praktijkervaring op tijdens stages: in leerjaar 3 (een week) en in leerjaar 4 (een vaste dag, naast een aantal aparte stages). Daarnaast kun je op school ervaring opdoen in onze eigen onderwijswinkel Happetit.

Doorstroommogelijkheden

Je kunt doorstromen naar 1- en 2-jarige MBO-opleidingen.

Locatie(s)

Tilburg

Heb je nog vragen?

Leerling Basisberoepsgerichte leerweg
Isa van Gorp en Nadiem El Abbassi
 
Isa en Nadiem maken dit jaar voor het eerst kennis met het nieuwe vak multimedia en design. Nadiem is er goed in: "Echt leuk om te leren hoe je met Photoshop iemand letterlijk een ander gezicht kunt geven." Isa: "Ik vind het leuk om je fantasie te kunnen gebruiken in een tekening. We leren nu ook hoe we dat op de computer kunnen doen, echt heel gaaf!"
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo