gala

Activiteiten/excursies

Door het jaar heen kun je aan diverse activiteiten deelnemen. Tijdens de eerste schoolweken volg je een introductieprogramma. Daarnaast vinden sportdagen, culturele activiteiten (zingen, dansen, schilderen, koken of quizzen), kerstactiviteiten en acties voor goede doelen plaats.

In de eerste drie jaren heb je een schoolfeest. In het vierde jaar kun je alles uit de kast halen tijdens het gala compleet met limousines, smokings en galajurken. De rode loper is uitgelegd en een dj zorgt voor de sfeer.

Van Turkije tot Oostenrijk en Engeland. Er is volop keus om een tripje naar het buitenland te maken. Als je niet naar het buitenland gaat, krijg je op school een interessant programma aangeboden met veel sport, toneel, cultuur en leuke workshops. Maar ook excursies in eigen land staan op het programma.
/upload/Infogids_201415/vmbo_tilburg/istanbul.jpg
Femke, Chen Yuang en Matthew
Leerlingen VMBO Tilburg


“Wij zijn met 43 klasgenoten en 6 leraren naar Istanbul geweest. In het hostel aangekomen was het even passen en meten, maar daarna stond de eerste activiteit al op het programma. We gingen naar de grootse en bekendste winkelstraat van Istanbul die uitmondt op het Taksiplein. De volgende dag gingen we naar het paleis waar de sultan vroeger woonde. Heel groot en mooi. De lunch was in Ortaköy, aan de kust waar we het Turkse gerecht gepofte aardappels uitprobeerden. We bezochten nog het megawinkelcentrum Cevahir en sloten de dag af met bowlen en kletsen in de lobby van het hostel. De derde dag bezochten we een historisch waterreservoir, een kruidenbazaar en de Grand Bazaar. Op de laatste dag maakten we een boottocht en gingen we naar de blauwe moskee, waar we onze schoenen uit moesten doen en een blauwe hoofddoek moesten dragen. Toen om 20.00 uur ons vliegtuig opsteeg, begonnen we te beseffen dat het er weer op zat, maar we hebben een fantastische trip gehad.”
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo