Gala

Activiteiten/excursies

Door het jaar heen kun je aan diverse activiteiten deelnemen. Tijdens de eerste schoolweken volg je een introductieprogramma. Daarnaast vinden er atletiek- en sportdagen, culturele activiteiten (zingen, dansen, schilderen, koken of quizzen), kerstactiviteiten en acties voor goede doelen plaats. Hoogtepunt is de jaarlijkse activiteitenweek in maart met wintersport, Londenreis, sport, cultuur, koken en patisserie. Voor de leerjaren 1, 2 en 3 staat een vakgerichte dagexcursie op het programma en een schoolreis aan het einde van het schooljaar.

In de eerste drie jaren heb je een schoolfeest. In het vierde jaar kun je alles uit de kast halen tijdens het gala compleet met limousines, smokings en galajurken. De rode loper is uitgelegd en een dj zorgt voor de sfeer.
/upload/Infogids_201516/vmbo_eindhoven/recensies/Ivar-Koevoet.jpg
Ivar Koevoet
Leerling Kaderberoepsgerichte leerweg

“Dit jaar ben ik tijdens de activiteitenweek op wintersport in Oostenrijk gegaan. Ik ben een echte sportfanaat, dus had er veel zin in. Op maandag vertrok de bus om 7.00 uur naar Oostenrijk en het is 12 uur reizen. Toen we in Oostenrijk aankwamen was het avond dus gingen we eerst eten. Na het eten kregen we onze kamer aangewezen. Iedere dag was het vroeg opstaan, met de bus naar de piste en mijn snowboard onder doen. De eerste dagen kregen we les, maar later in de week mochten we zelfstandig vanaf de hogere pistes snowboarden. Echt gaaf! Na afloop gingen we met de gondel naar beneden en met de bus terug naar het hotel. Daar was het ski’s en snowboard opruimen, douchen, uitrusten en eten. Van het Oostenrijks eten houd ik niet zo. Geef mij maar stamppot. Elke avond hadden we een activiteit en werd het programma van de volgende dag uitgelegd. Zo hadden we een  spelletjesavond met mooie prijzen, bingo of PSV kijken. Om 22.00 uur was het bedtijd en om 22.30 uur moest het stil zijn, maar na zo’n hele dag buiten sporten viel je van vermoeidheid in slaap. Het was een super gave week en ik hoop in de toekomst met vrienden op wintersport te gaan.”


De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo