Student company 2

Student Company

Als vierdejaarsleerling kun je ervoor kiezen om in teamverband een product te ontwikkelen dat je in de markt gaat zetten. Je bent verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering. Aan het eind van het jaar maak je de balans op en leg je verantwoording af aan de aandeelhouders.

Een Student Company staat ingeschreven bij de stichting ‘Jong Ondernemen’. Deze landelijke organisatie heeft als doelstelling om jongeren in staat te stellen ondernemersvaardigheden te ontwikkelen en hen te laten ervaren welke kansen en uitdagingen het ondernemerschap biedt.

/upload/Infogids_201617/vormgeving/Pure_innovation_verkleind.jpg

Student company Pure Innovation

"Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het maken van mobiele oplaadstations. Ons doel is om mobiele oplaadstations te maken van zwerf/afvalhout, zodat mensen niet onnodig nieuwe bomen omkappen en daarmee de ontbossing willen verminderen. Ook het maken van een volledig recyclebaar product staat bij ons centraal.

De ECO Charge is een oplaadstation in de vorm van een houtenschijf van berkenhout met daarin verwerkt de adapter connector of inductie interface. De onderkant is van een ecologische vilt laag zodat de onderkant niet kan beschadigen. Het hout is CNC gefreesd in eigen huis. Wij maken doordachte producten die zowel bruikbaar als mooi zijn."

De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo